top of page

MARKTEN

FOOD SERVICE:
In betere restaurants vind je in het seizoen allerlei mooie wildgerechten op de kaart. Onder andere hert, ree en everzwijn worden geserveerd in allerlei culinaire varianten. De typische smaak van wild hebben ze gemeen. Wij leveren al meer dan 40 jaar aan foodservice partners in heel Europa.

INDUSTRIE:
Vlees van wild wordt niet alleen als vers (of diepvries) vlees aan consumenten en/of restaurants geleverd. Een grote variatie aan producten met toegevoegde waarde, maakt een groot deel uit van het aanbod op de wild markt, zowel in de foodservice als bij de eindconsument. Onze industriële klanten zorgen voor deze stap, om het marktaandeel van wild vlees te behouden.

RETAIL:
Johan van Leendert was de eerste onderneming die wildvlees introduceerde in de retailkanalen in BeNeLux. Vandaag de dag is een groot deel van de klanten van de Van Leendert Groep de link tussen ons en de eindconsument. Hoewel 80% van de consumptie van vers wildvlees 'buitenshuis' plaatsvindt, zorgt een groeiende vraag van consumenten naar duurzamer vlees ervoor, dat wild in steeds meer huiskeukens een plaats krijgt.

 

bottom of page