top of page

DE GROEP

LOGO VLM THE GROUP.png
Brandenburg-game-logo.jpg

Van Leendert Maastricht B.V. is de centrale spil die de hele organisatie wereldwijd aanstuurt. Het kloppend hart van de Groep biedt niet enkel plaats aan het management, maar ook aan het commerciële team en de technische en administratieve staf. Daarnaast staat er ook een eigen koelhuis en distributiecentrum ter beschikking. Het research and development departement blijft uiteraard zoeken naar manieren om nieuwe en/of betere producten te bieden met meer convenience.

 

Brandenburg Game Sp. z o.o. is de Poolse productiepoot van het Van Leendert-verhaal. Hier worden zowel verse als diepgevroren producten gemaakt van hoofdzakelijk grofwild zoals hert, ree en everzwijn. Deze site wordt gerund door een Poolse manager die al sinds de begintijd in Polen met de Van Leendert Groep samenwerkt. Het hier verwerkte wild is per definitie jachtwild, puur natuur en rijk aan smaak.

 

Infriba S.A. in Argentinië is verantwoordelijk voor onze bekende haasproducten. Ook deze hazen zijn allen jachtwild en dus geschoten. Daarnaast staat Infriba ook in voor de verwerking van gekweekte konijnen en edelherten.

 

Commercial MacLean y Cia. Ltda. Is de tweede vestiging van de Van Leendert Groep in Zuid-Amerika. Deze productiesite in Chile verwerkt niet alleen haas en wild konijn, maar staat vooral ook in voor onze steeds groeiende lamproductie.

Van Leendert Maastricht Coldstore Magazi
DIG 2003.29266-D.jpg
Foto Infriba aereo hare production argen
bottom of page